(K)Akkavalta loves Libero

Huhhei, tässä se nyt on, ensimmäinen blogiyhteistyöpostaus! Mikä olisikaan (K)Akkavallalle luonnollisempi tapa aloittaa yhteistyö kuin vaippoja valmistavan Liberon kanssa.

Muistan elävästi elämäni ensimmäisen vaipanvaihdon. Se tapahtui 10.1.2016 Taysissa, osastolla 2B, perhehuoneessa 4, oven vieressä sijainneella pöydällä. Tarkkaa kellonaikaa en muista, mutta iltaa se oli. Edessäni makasi alta kolmikiloinen tytöntyllerö ja kädessäni oli Libero New Born 1 -teippivaippa. Hädin tuskin olisin saanut nyrkkini teipattua sen sisään, niin pieni se oli. Tosin sillä ensimmäisellä kertaa nyrkki olisi ollut todennäköisesti helpompi paketoitava, sen verran paljon jännitti. Porukan luotettavin komponentti oli se kädessäni tärissyt Libero. Sen spektaakkelin jälkeen vaippoja on vaihdettu rekallinen. Eikä enää jännitä.

Aika monessa paikassa toitotettiin (neuvola, sairaala, somen vauvaryhmät…), että kokeilkaa uskaliaasti eri vaippamerkkejä. Mepä kokeilimme. Taisi sitten olla toinen tai kolmas satsi, joka jo värjäsi bodyn sinappiseksi ja persposket punaisiksi. Vaihdoimme takaisin ja olemme pysyneet merkkiuskollisina tätä pientä hairahdusta lukuunottamatta. Vihollisleirin paketin loput vaipat pölyttyvät edelleen kaapissa. En tiedä, mitä Pirkka-niksejä ne siellä odottelevat, mutta tallessa ovat. Joku konmari-elämäntapaupseeri todennäköisesti mestaisi meidät moisesta hamstraamisesta. Sellainen vinkki siis kaikille muille vanhemmille, että älkää kokeilko muita vaippamerkkejä, jos olette yhden hyvän jo löytäneet.

Muutamat selkäkakkendaalit on toki koettu Liberotkin jalassa. Väittäisin, että vaikka jalassa olisi ollut jeesusteipillä tilkitty muovipussi, tavara olisi tullut niillä kerroilla pihalle joka tapauksessa. Sen verran salakavalaa on tuo vauvaruikuli. Parit noroepidemiat selättäneenä olemme kuitenkin helposti voiton puolella ”pitäneet vs. vuotaneet” -taistossa.

New Bornista siirryimme Up&Gohun ja hetki meni totutellessa teippivaipoista housuvaippoihin. Nyt edessä olisi uusi vaihdos, kun kokeilemme, miltä tuntuu möngertää Libero Toucheissa Up&Gon sijaan.


Tämä Liberon Touch-mallisto on ilmeisesti vaippojen mersu. Ainakin ominaisuuslista kuulostaa kuin autokauppasedän ulkomuistista höpöttämältä: historian pehmein, tuplavuotosuoja, voiteeton, huippuimukykyinen ydin, joustava, kätevä, ympäristöystävällinen, tyylikäs muotoilu ja niin edelleen. Tosin erotuksena niihin autokauppojen limaisiin myyjäjarmoihin ominaisuuslista tuntuisi ennen testausta olevan ainakin enimmäkseen totta.

Luksus näkyy tietysti myös hintalapussa. Jalkauduin lähimarketiin bongailemaan hintaeroja. Heittäessäni kärryyn Liberon Up&Go Mega Packin (58 vaippaa), yksikköhinta vaipalle on 0,26 euroa. Isojen markettien hyllyistä löytyvistä Big Pack -pahvilaatikoista löytyy 76 kappaletta vaippoja ja niiden yksikköhinnaksi tulee 0,24€. Toucheja saa 32 kappaleen paketeissa ja hinta per vaippa on 0,43€. Ero on kaksosperheen lompakolle melko rapsakka. Jos laittaisimme puolet lisää vaippakustannuksiin, saisimme syödä todennäköisesti joka toinen päivä. Toisaalta olemme olleet sen verran tyytyväisiä tähän normaaliin Up&Go-mallistoon, ettemme edes sen parempia ole tarvinneet. Sen verran kituuttelua on tuplavauva-arki, että luksus on haettu jostain muualta kuin pyllyn alta.

Nyt lanseerataan uusi (K)Akkavalta testaa -osio.

Ensimmäisen testituotteen kunnian saa nyt Libero Touch 6 -teippivaippa. Ajattelin ensin, että teen jonkun vaippamainosten vanukastestin ja kauhon vaipat pullolleen makupalaa. Sitten tajusin, että eihän minun tarvitse. Perheessämme kun on kaksi vanukastehdasta omasta takaa. Ei muuta kuin kakarat pakettiin ja odottelemaan. Eli vaihdamme viikonlopun jälkeen Toucheihin ja katsomme, kuinka meno muuttuu vai muuttuuko. Raportoin tapahtumista tuonnempana. Pysykää hereillä.

Huomio! (K)Akkavallan somekanavissa (Facebook ja Instagram) on menossa kilpailu! Siirry linkkien kautta kisaamaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s